مهدی رفیعی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین تصریح کرد: مردم باید به اثرات مضر آب های معدنی و دیگر مواد غذایی که در بیرون از مغازه ها و در مقابل نور خورشید قرار می گیرند، توجه داشته باشند.
وی افزود: اشعه مستقیم آفتاب به دلیل داشتن طیفی از امواج به خصوص امواج ماوراء بنفش که قابلیت تغییر در ماهیت و ظاهر مواد غذایی را دارند، می توانند تاثیرات ساده و بالابردن دمای مواد غذایی را انجام دهند و حتی باعث تغییر ماهیت شیمیایی و بیوشیمیایی وساختار ظروف آب معدنی و بطری ها شوند که برای سلامت مصرف کنندگان اثرات سوء به همراه دارد.
رییس بهداشت محیط استان اصفهان تاکید کرد: تابش نور آفتاب باعث ورود مواد شیمیایی جداره بطری های آب معدنی به داخل آب می شود و این بدان معناست که ما به همین راحتی اجازه می دهیم مواد شیمیایی داخل بافت ظروف آب های معدنی تجزیه و وارد آب آشامیدنی شود.
وی هشدار داد که این موضوع باعث ایجاد سرطان و سایر بیماری های خطرناک در انسان می شود.
رفیعی ادامه داد: بعضی از فرارده های حجیم شده ذرت مثل چیپس ها و پفک ها هم چنین وضعیتی دارند و به دلیل لایه های آلومینیومی که در بسته بندی آنها وجود دارد، نور آفتاب باعث فساد چربی داخل این فراورده های حجیم ذرت شود و کلسترول آنها را بالامی برد.
وی به همه کسبه توصیه کرد از قراردادن هر گونه مواد غذایی به خصوص آب های معدنی و چیپس و پفک در معرض نور آفتاب خودداری کنند تا سلامت مردم به خطر نیفتد.
نظر شما